in

CLARVAZATOAREA MONICA

GHICITOARE-ROMANIA-CLARVAZATOAREA-MONICA-0753517158
GHICITOARE-ROMANIA-CLARVAZATOAREA-MONICA-0753517158

Clarvazatoarea Monica a fost inzestrata de Dumnezeu cu un har Sfânt cu scopul de a ajuta oamenii. Monica, este singura tamaduitoare din lume ce detine cartea magiei albe, cartea autentică ce contine cele mai puternice descantece, pentru sănătate, reușită, noroc, dragoste dar si dezlegari de farmece, vraji si blesteme.

Tamaduitoarea Monica, a fost acceptată de biserica pentru a dezleaga oamenii de farmece si blesteme, de a deschide Cartea Sfântă pe care a studiat-o alături de marele om de știință Ion Țugui. După ani de studii și lucrări precise Tămăduitoarea Monica a ajuns să uimească lumea cu precizia și acuratețea în exactitatea clarviziunii.

Apelati cu toata increderea si oferiti-va sansa unui destin si viitor mai bun. Te poate ajuta chiar si prin telefon 0753 517 158 sau whatsapp 0753 517 158

Tamaduitoarea Monica este disponibila si pe Facebook.

Din frageda pruncie, Monica a uimit pe toți cei prezenți în viața ei.Desi născută perfect sănătoasă, în timpul copilăriei a suferit de grave probleme de sănătate.Incercarile medicilor de a o salva pe Monica păreau a fi zadarnice și mică copila era mai slabă și lipsită de puteri. La aceea vreme părinții ei ne știind cum să mai facă să o ajute pe micuța lor copilă au decis să ia legătura și cu omul de știință Ion Țugui.Acesta a venit la căpătâiul copilei și a început să îi citească de Cartea Sfântă, Cartea care parcă era destinată pentru a fi cunoscută ulterior și de Monica.Pe măsură ce marele om de știință făcea ritualurile necesare și citea Monicăi din Sfânta carte aceasta a început să prindă culoare în obraji, să miște mâinile și încet să își recapete vocea și într-o zi de Duminică a inceput sa vorbeasca. A povestit apoi cum a fost dusă departe de tot intru camp verde plini de flori și care în mijlocul său avea un piedestal pe care era o Carte( Cartea Sfântă) și pe măsură ce ea în visul său citea din acea carte simțea cum de la vârful degetelor de la picioare o cuprinde parcă din iarbă o căldură plăcută, care urca și urca prin corpul ei până când parcă i-a încălzit și inima și a simțit o liniște și o fericire de nedescris.

Marele om de stiinta Ion Tugui, doctor in parapsihologie si fenomene paranormale, a rămas uimit de relatarea Monicăi el dându-și seama ca fetița era cea pe care Cartea Sfântă o alesese! Mai tarziu, cand lucrurile s-au linistit, copila a inceput sa povesteasca cum a adormit si a visat acea grădină și cum o voce de om blajin se auzea și îi spunea ca este momentul sa se trezească pentru ca misiunea ei urmează să înceapă și ea va trebui sa arate Lumii harul pe care l-a primit și sa ajute toți acei oameni care sunt la grea încercare.Monica primise Darul prezicerii și clarviziunii! Darul l-a primit si apoi și biserica a încuviințat cu scopul de a rupe blestemele venite asupra oamenilor, si sa-i salveze de rau asa cum si ea a fost salvata !

In prima instanță Monica vizioneaza destinul omului, iar ulterior decide daca sta sau nu in puterea ei sa intervina. Aceasta precizeaza inca de la inceput:
„Daca este lasat de la Dumnezeu sa ti se intample necazul pentru care m-ai contactat, nu intervin, nimeni nu poate sa ti-l schimbe decat Dumnezeu. Dar daca este un rau de natura diavoleasca, cum sunt vrajile si blestemele , eu iti garantez ca te ajut!”

Prezicatoarea Monica nu este nici vrajitoare, nici ghicitoare, ci lucreaza cu magia alba, stapânind modalitatea de a manipula energiile negative care ne înconjoara, de a neutraliza problemele cauzate de formele malefice, pe care le puteti avea la un moment dat, cauzate de persoane care va vor raul, dar si în scopul de a va îndeplini anumite dorinte. Daca simtiti ca traseul vietii vi s-a schimbat în rau, daca aveti probleme în dragoste, afaceri, alcoolism, depresii, daca nu aveti spor, noroc, nu aveti armonie în familie iar necazurile se tin lant, sunt semnele unei lucraturi diavolesti, Tamaduitoarea Monica va poate face preziceri telefonic pe baza datei de nasteri si a numelui, indiferent de locul in care va aflati. Cercetati-va adancul inimi si constiinta, si nu lasati raul sa va intunece viata.

Apelati cu toata increderea si oferiti-va sansa unui destin si viitor mai bun. Te poate ajuta chiar si prin telefon 0753 517 158 sau whatsapp 0753 517 158

Tamaduitoarea Monica este disponibila si pe Facebook.

Written by Vraciul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GHICITOARE-ROMANIA-TAMADUITOAREA-MAMA-ILEANA-0756809369

TAMADUITOAREA MAMA ILEANA

GHICITOARE-ROMANIA-CLARVAZATOAREA-MIRELA-ANAIS-0743777715

CLARVAZATOAREA TAMADUITOAREA MIRELA ANAIS